Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

NHL se mu vzdaluje, tak užívá s přítelkyní: Kindlova sexbomba v bikinách!

Autor: ps

Z jejích křivek mužské oko zapláče, jí naopak stačí lousknout a má každého! Život je někdy nespravedlivý, čehož využil hokejista Jakub Kindl (28), když si nabrnkl kosovskou sexy dračici Aferditu Dreshaj (29). Takový »kousek« si žádá pozornost, proto ji vyvezl do Mexika.

V Detroitu se Kindlovi zavírají dveře, tak dal zapomenout na zamrzlé prostředí od ledu a vyrazil se svojí krásnou modelkou do rozhicovaného Cancunu. „Všechno, co potřebuju, mám tady u sebe,“ pochlubila se Aferdita obrázkem na sociální síti.

Že by se styděla? Zapomeňte! Oblékla sexy bikiny, odkud vykoukly vnady, které muži tolik milují. Jedním z nich byl i herec Leonardo di Caprio, s nímž Dreshaj chodila. V ale povzdálí zachytila současného přítele, jak si chladí nohy v bazénu. Jakub se nejspíš snažil přijít na jiné myšlenky, protože ve »Městě motorů« mu po čtyřech letech pomalu vyhasínají svíčky.

Nějaké to selfie není na škodu.
Nějaké to selfie není na škodu.

Red Wings ho nabídli jiným klubům, ale žádný si ho z listiny volných hráčů nevybral. Teď tak hájí barvy farmářského týmu Grand Rapids, a jeho kariéra za mořem zřejmě skončí.

Půvabná Dreshaj má ovšem očividně vybráno. Kindl si jí hýčká, třeba před dvěma lety jí koupil Porsche Cayenne za 3,5 milionu korun, teď jí pro změnu ukázal střed Ameriky. Ještě se ale bude muset hodně ohánět, aby si atraktivní »kočičku« udržel. Snad sežene takové angažmá, aby Afreditě mohl nabízet to, co do teď.