Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sparťanský touchdown! Vácha, Krejčí a spol. řádili v trenkách jako malí kluci

Autor: med

Quarterback Adam Jánoš? Touchdown v podání Matěje Hybše? Ano, čtete správně. Sparťanští fotbalisté si totiž soustředění ve španělském Jerezu zpříjemnili americkým fotbalem. Na pomyslném hřišti se sešla partička Brabec, Krejčí, Vácha, Hybš a Jánoš. Škoda jen, že je neviděli skauti ze zámořské NFL. Měli by totiž hned brouka v hlavě.

Že je sparťanské soustředění jen dřina? Kdepak. Sparťanští fotbalisté dostali v pondělí volnější program a mohli se tak věnovat svým zálibám. Dvojice Lukáš Mareček a Marek Štěch vyrazili k bazénu, někdo si odpočinout na golf.

Profláklá partička kolem Brabce, Krejčího a spol. však nevydrží chvíli v klidu. A tak bývalí reprezentanti do 21 let spolu s  Lukášem Váchou vytáhli míč pro americký fotbal a za hotelem si pouze v trenkách hráli na Toma Bradyho či Peytona Manninga.

Radovánky však už zase musí stranou. Ve středu čeká Spartu přípravné utkání s ruským klubem Dynamo Moskva, ve kterém by Letenští chtěli už konečně zabrat. V Jerezu zatím uhráli remízu s rumunským Pandurii a prohráli s ukrajinským Dněprem.

Radost Jakuba Brabce z povedeného touchdownu
Radost Jakuba Brabce z povedeného touchdownu