Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Párty v tryskáči! České tenisové hrdinky pily šampaňské v oblacích

Autor: Václav Baumann

Byl to boj, ale české tenistky ho zvládly! Vypjaté čtvrtfi nále v Rumunsku vyhrály 3:2 na zápasy, a pak to náležitě oslavily. Šampusem třináct kilometrů nad zemí!

Fanoušci u televize ještě nestačili přepnout program a vstřebat do sebe radost z postupu do semifinále a Češky už byly málem doma! Z rumunské Kluže prchaly se skalpem domácích tenistek okolo světové trojky Simony Halep (24) narychlo rovnou do Prahy!

Růžový šampus

Ještě než ale kvartet Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Bára Strýcová a Denisa Allertová dosedl krátce před půlnocí s tryskáčem na ranvej Letiště Václava Havla, rozjely v letové výšce 43 tisíc stop pořádnou párty!

Zasloužené růžové šampaňské teklo proudem, jak dokazuje exkluzivní fotografie přímo z paluby speciálu! Nejspokojeněji na ní vypadá hrdinka Plíšková. A aby ne, když se třemi body o triumf zasloužila nejvíce. „Ale vzalo mi to dost energie, dám si nějaký den volno,“ zubila se Kája.

Hrdlička ostrouhal

Jak Blesku řekl zdroj z televizního prostředí, na Plíškovou čekal na letišti i její přítel a sporťák Michal Hrdlička (27), který si dlouhonohou hráčku odvezl domů. Žádna párty už se nekonala, aspoň tak nehrozilo, že Hrdličku zase odněkud vyhodí, jako loni, kdy to přehnal s alkoholem po vítězném finále Fed Cupu.