Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jágr už hodil Puhajkovou za hlavu. Zamiloval se do mladé blondýnky

Autor: tej

Po třech letech od rozchodu s Innou Puhajkovou si našel legendární hokejista Jaromír Jágr (43) novou přítelkyni. Jeho vyvolenou se podle serveru blesk.cz stala čtyřiadvacetiletá modelka a finalistka České Miss 2012 Veronika Kopřivová. Ta mu poctivě fandí na zápasech Floridy.

Romantické fotky z floridských pláží, noční bruslení s Jágrem, selfie s manželkami dalších hráčů Floridy či nové auto s číslem 68 na poznávací značce. Ačkoliv ani jeden z dvojice svůj stav zatím nepotvrdil, zdá se to být jen otázkou času. Po několika letech slabosti na brunetky tak udělal slavný Jágr změnu a našel si blondýnku.

A kdo je vlastně jeho vyvolená? Podle přihlášky na Českou Miss se čtyřiadvacetiletá kráska vyučila jako kadeřnicí, nyní se tím už však neživí a vlasy stříhá jen jako koníček. Naplno se totiž věnuje modelingu.

Veronika už s hokejisty zkušenost má. Chodila totiž s bývalým hráčem Litvínova Janem Bojerem (26), který momentálně hraje v prvoligovém Mostě. S Jágrem tak v hokeji přeskočila na příčku hned nejvyšší.

Veronika Kopřivová, nová přítelkyně nezničitelného hokejového veterána Jaromíra Jágra.
Veronika Kopřivová, nová přítelkyně nezničitelného hokejového veterána Jaromíra Jágra.

A je to venku: Jaromír Jágr má novou lásku!