Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenista Murray poprvé otcem! Slavný pár má holčičku, jméno zatím tají

Autor: ČTK, iSport.cz

 Britský tenista Andy Murray se stal necelý týden po návratu z Australian Open poprvé otcem. Jeho manželka Kim přivedla na svět dceru, jméno holčičky ani další podrobnosti zatím pár nezveřejnil. Podle některých informací se dítě narodilo už v neděli v noci, Murray se ale o šťastnou novinku podělil až nyní.

Druhý hráč světového žebříčku, jenž byl kvůli blížícímu se porodu v pohotovosti po celou dobu Australian Open a byl připraven odstoupit, pokud by se dítě hlásilo na svět před termínem, zamířil do Londýna okamžitě po prohraném finále s Novakem Djokovičem. Nyní si dopřeje volno a bude si užívat otcovských povinností.

Zpět na kurty by se měl Murray vrátit až na začátku března, kdy chce pomoci britskému týmu vykročit v 1. kole Davisova poháru za obhajobou titulu. Na okruh ATP se chystá až v Indian Wells.

Osmadvacetiletý vítěz Wimbledonu a US Open se oženil s o rok mladší dlouholetou přítelkyní vloni v dubnu a nyní rozšířil řady otců mezi tenisovou špičkou. Světová jednička Srb Novak Djokovič má syna od října 2014, aktuálně třetí hráč světa Švýcar Roger Federer má doma dvoje dvojčata.

Andy Murray má přes sebou velkou výzvu
Andy Murray má přes sebou velkou výzvu