Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Totálně zbourala internet! Co se povedlo gymnastce DeJesus, že ji fanoušci tak »žerou«?

Autor: ps

Zdá se vám, že gymnastika na prostných je nuda? Teď už ale klidně koukejte! Americká studentka Sophina DeJesus totiž způsobila naprostou revoluci této sportovní disciplíny. Mezi salty zatančila hip-hop, totálně odbourala soupeřky i rozhodčí a na internetu se z jejího cvičení stal jedinečný hit!

Zapnula se hudba, Sophina se rozeběhla, na začátek vystřihla parádní double full salto, které dokonale ustála. A pak to přišlo! Před stoly rozhodčích se začala »kroutit« jako na taneční soutěži. Tohle ještě nikdo v prostných neviděl! Hlediště nejprve ztichlo, bylo šokované, co se vlastně děje, pak začalo bouřit.

Je možné, že její moderní a naprosto ojedinělé vystoupení někoho ze staromódních průkopníků gymnastiky naštvalo, velká většina fanoušků byla nadšena. Vlnící se vystoupení nakonec našlo zalíbení i u rozhodčích, kteří ho ohodnotili třetí nejvyšší známkou.

Podívejte se na video, které zbořilo internet:

Z DeJesus se během jediného dne stala hvězda. Hvězda, jejíž video sdílelo na internetu více než 400 tisíc lidí, což je monstrózní hodnota. „Miluju tancování. Chtěla jsem dokončit svůj poslední rok něčím, co ohromí,“ soukala ze sebe Sophina poté, co se kolem ní rozpoutalo doslova mediální peklo.

Na prostné se poprvé připravovala velmi netradičně. Sestra Savannah jí učila taneční kreace, vymysleli dokonce choreografii. „Pomohla mi, aby to bylo víc zábavné. Je skvělá tanečnice,“ udělala »ségře« celosvětové promo. Jaká to kreativita!

Americká gymnastka Spohina DeJesus svým vystoupením příjemně šokovala.
Americká gymnastka Spohina DeJesus svým vystoupením příjemně šokovala.