Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chuligáni Baníku ničili autobus! Policie zasáhla a pět fanoušků zatkla

Autor: med

Jejich milovaný klub utrpěl v Mladé Boleslavi porážku 0:3. Dva góly navíc vstřelil jejich oblíbenec Milan Baroš. Přesto fanoušci Baníku Ostrava fandili v městě automobilek svému klubu, jak jen mohli. Po zápase si však vybili svojí zlost. Cestou z Boleslavi zdemolovali autobus, který byl odstaven na Černém Mostě a na místě zasahuje policie. "Pětice řidičem popsaných mužů jsme zatkli a odvezli na prošetření ničení cizího majetku," řekl serveru Lidovky.cz pražský policejní mluvčí pražské Tomáš Hulan.

"Řidič autobusu, který si nejspíš pronajali fanoušci Baníku, zavolal v odpoledních hodinách na linku 158 kvůli tomu, že fanoušci rozbíjejí interiér vozu," řekl serveru lidovky.cz mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Podle výpovědi policejního mluvčího bylo zatčeno pět osob, které popsal samotný řidič autobusu. Fanoušci však nechtěli dobrovolně opustit autobus a tak musela policie zasáhnout pomocí donucovacích prostředků a pětici následně odvezla na oddělení.

Mladá Boleslav - Ostrava: Proti fanouškům Baníku zasahovali hasiči
Video se připravuje ...

Hulan dále přiznal, že pětice mužů, která autobus devastovala, odmítlo autobus opustit, a tak museli policisté použít donucovacích prostředků a chuligány odvezli na ústřednu.

"Pětice řidičem popsaných mužů jsme zatkli a odvezli na prošetření ničení cizího majetku," dodal Hulan.

Mladá Boleslav - Ostrava: Fanoušci Baníku dorazili do Boleslavi v hojném počtu
Video se připravuje ...