Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejvíc sexy reportérka v Americe: Kdo a jak ji natočil NAHOU?

Autor: nit

Populární televizní reportérka Erin Andrewsová se začala soudit s hotelem v Nashvillu, kde ji v roce 2008 stalker Michael David Barrett z vedlejšího pokoje natočil nahou a později záběry vyvěsil na internet. Soud během následujících dvou týdnů rozhodne, jestli má Andrewsová nárok na odškodnění.

Andrewsová si obdiv publika získávala už od roku 2004, kdy začala pracovat v televizi při hokejovém Stanley Cupu. Postupem času se z ní stala oblíbená reportérka univerzitních zápasů v baseballu a americkém fotbale, při kterých pracovala s mikrofonem přímo na hrací ploše. V letech 2007 a 2008 ji časopis Playboy vyhlásil nejvíc sexy televizní reportérkou v Americe.

Reportérka Erin Andrewsová v soudní síni
Reportérka Erin Andrewsová v soudní síni

K další popularitě ji paradoxně pomohla aféra s nahým videem. Michael David Barrett si tehdy v hotelu Marriott v Nashvillu zjistil, ve kterém pokoji reportérka bydlela a z vedlejšího pokoje tajně natočil její nahé záběry. Ty chtěl prodat webu píšícímu o celebritách. Když neuspěl, video pověsil na internet.

„Jsem vyřízená! Má kariéra skončila!“ bála se tehdy Andrewsová. Ve skutečnosti to její kariéra přežila a v současnosti pracuje pro stanici Fox Sports. Barrett už si za svůj čin odseděl 30 měsíců ve vězení.

Obžaloba hotelu vyčítá, že jeho zaměstnanec Barrettovi sdělil, v jakém pokoji Andrewsová bydlela. „Kdo mohl chtít vědět, kde bydlí? Mohl to být bývalý manžel, bývalý přítel, někdo, kdo té ženě mohl ublížit. Mohl to být někdo, komu by to nechtěla říct,“ řekl Andrewsové právník podle USA Today.