Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Del Piero chtěl Nedvědovu pozici v Juventusu: Z kámoše je nepřítel!

Autor: nem

To je tak, když si na prsou hřejete hada a nevíte o tom. Modla fotbalového Juventusu Pavel Nedvěd (43) už ví, jak chutná zrada. Co se stalo? Kdo se ho snažil zradit?

S Alessandrem Del Pierem (41) byli velcí kmoši. Odkopali spolu za »Starou dámu«, jak se turínskému týmu přezdívá, osm sezon. Svorně mydlili golf za »Méďovou« vilou v luxusní čtvrti La Mandria a jejich rodiny se přátelily. S tím je zřejmě konec, protože z Alessandra se stal Jidáš!

Podle italských médií se totiž začal drápat na funkci v managementu Juve, kde už na postu viceprezidenta sedí Pavel. Možná, že »Alex« bažil i po roční prémii 8 milionů korun, kterou Nedvěd za náplň své funkce pobral loni v říjnu. Jenže narazil!

„Organizace Juventusu potřebuje mít ve vedení klubové legendy, ale my máme Nedvěda, který svoji práci vykonává dobře,“ zastal se rodáka ze Skalné u Chebu proti rodilému Italovi sportovní direktor Juventusu Beppe Marotta. „S Del Pierem jsme se rozešli v dobrém,“ dodal diplomaticky boss. Teď je na Pavlovi, jak se rozejde s Alessandrem...