Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Konec Ronalda v Realu? Hvězda požádala o propustku z klubu!

Autor: ps

Pořádné dusno panuje v kabině fotbalového Realu Madrid. Po víkendové porážce v derby s Atlétikem (0:1) spustil Cristiano Ronaldo (31) kritiku na spoluhráče, tím ale neskončil. Pozdvižení teď vyvolal španělský novinář, který napsal, že Portugalec požádal o propustku z klubu!

Real disponuje nabitým kádrem. Jeho dres oblékají nejlepší fotbalisté z celého světa, patří mu první místo mezi všemi sportovními kluby planety, ale teď se nachází v totálním rozkladu.

Nejprve se z »Bílého baletu« poroučel kouč Rafael Benítez, na něhož si údajně rozmazlené hvězdy stěžovaly. Teď ale došlo i na slavného Ronalda. Ten se prý chystá pakovat z Madridu pryč. Už byl na schůzce s prezidentem klubu Florentinem Perézem! „Cristiano ho navštívil společně se spoluhráčem Sergiem Ramosem. Podali žádost, že chtějí z klubu uvolnit,“ napsal žurnalista Pepi Estrada.

Také Cristiano Ronaldo je po špatných výkonech Realu Madrid terčem kritiky
Také Cristiano Ronaldo je po špatných výkonech Realu Madrid terčem kritiky

Nečekané setkání mělo proběhnout krátce po sobotní porážce Realu v domácím prostředí. Velmi pravděpodobně se tak schyluje k pořádnému zemětřesení, a zdaleka to nemusí skončit zmíněnými dvěma jmény. Sbalit kopačky by si měli předražení James Rodriguez s Iscem, a také defenzivní opory Danilo, Jesé a Casemiro. V La Lize už se nemusí objevit ani Tony Kroos.

Šéf Realu Peréz klidní vášně a snaží se celý problém zamést pod koberec, ale podaří se mu to? V týmu očividně není všechno v pořádku…