Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdě Barcelony bylo na oslavě »horko«: S kým to Neymar pařil?!

Autor: ps

Někteří lidé si podle fotky lámali hlavu nad tím, kdo je na fotce s hvězdou Barcelony Neymarem (24). Někteří blondýnku označili za milenku, jiní za nějakého transvestitu, všichni se ale mýlili! Šlo o sestru Rafaellu, která slavila 20. narozeniny.

Ale pozor! Není to jen tak, aby jeden z nejlepších útočných sniperů katalánského klubu opustil Barcelonu. Musel si vyžádat speciální povolení u trenéra Luise Enriqueho. Ten měl ovšem pochopení, Neymarovi okamžitě vyšel vstříc. „Jasně, tam nesmíš chybět!“ řekl mu.

Veselka, kam dorazily stovky hostů, uspořádala Rafaella v Sao Paulu. Pozvaní měli přijít oblečení na téma Walt Disney, ale tohle se brazilského miláčka netýkalo. Neymara zdobil tradiční klobouk a úsměv od ucha k uchu.

Fotbalista Neymar na narozeninové oslavě sestry Rafaelly (vpravo).
Fotbalista Neymar na narozeninové oslavě sestry Rafaelly (vpravo).

Do rodné země přijel odpočatý, protože kvůli pěti žlutým kartám chyběl ve víkendovém duelu proti Eibaru (4:0). Odseděl si jednozápasový trest, ale v Barceloně už se těší, že šikovného rychlonožku uvidí opět v akci.

Do formy se dostával přímo v narozeninovém klubu, kde si zatancoval, dokonce vzal do ruky mikrofon a se sestrou si zazpíval! „Jsem opravdu šťastný, že jsem tady mohl být. Dívat se na sestru, jak už vyrostla, má své příjemné přátele, to je k nezaplacení. Budu si ten večer pamatovat dlouho,“ napsal Neymar k jedné z fotek, kde se sestrou stojí na pódiu.

Teď už se vrací do zpět Španělska, aby se připravil na návrat do sestavy. V sobotu ho čeká náročný domácí zápas proti Getafe.