Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jágr vzal lásku Veroniku do herny. Zase překonával rekordy, pochlubila se

Autor: ps

Jako malí Jardové! Dlouhých devět dní se toulal po hokejových cestách, pak se vrátil domů, aby své lásce Veronice osamělé chvilky vynahradil. Hokejový fenomén Jaromír Jágr (44) ji vzal do herního domu, kde si pořádně zablbli! A »Džegr« prý zase překonával rekordy.

Konečně na sebe měli trochu času, a jak je jejich zvykem, nebaví je sedět doma. Tak Jágr pro svoji milovanou Veroniku vymyslel speciální program. „Tak takhle nějak to vypadá, když máme čas jen pro sebe a razíme za zábavou,“ pochlubila se Kopřivová na sociální síti, kam umístila video.

Blikající automaty, videohry a hlavně basketbal! Ten Jardu očividně podle videa nadchnul. Sázel jeden koš za druhým a hrdá Veronika vše pozorně natáčela. K videu ještě dodala pár slov, které mluví samy za sebe – láska, den volna, puberťáci, baskeťák, opět překonal rekordy.

Jágr se svojí holkou
Video se připravuje ...

Žena, která největší české hokejové hvězdě snáší modré z nebe, navaří mu, upeče, jak to má rád, dostává za své činy to samé zpět. Vztah jim klape, ale na ledě by to chtělo lepšit formu.

Panthers totiž poslední tři zápasy prohráli, ztratili nadějný náskok na play off a budou muset zabrat, aby na slunné Floridě po třech letech opět zažili nejzáživnější část hokejové sezony. Jágr by si to za své fantastické výkony určitě zasloužil.

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová tvoří pár, což potvrdilo i tohle selfie
Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová tvoří pár, což potvrdilo i tohle selfie