Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Novosibirsk zařízli sudí, Salák vyfasoval flastr: Manželka zuří, děti pláčou!

Autor: maš

Vztek, frustrace, naprostá bezmoc… Novosibirsk, za který v KHL chytá český gólman Alexander Salák (29), totiž v play off os(t)udně zařízli sudí. Manželka Michaela zuří, děti pláčou!

Magnitogorsk urval čtvrtý mač semifinále s Novosibirskem pár vteřin poté, co hrál evidentně v šesti. Rozzuřený Salák ihned vystartoval po arbitrovi, kterého zasáhl hokejkou – za svůj útok tak vyfasoval od disciplinárky pětizápasový trest.

Do boje za spravedlnost se ale vrhla i Salákova půvabná manželka Michaela: „Hanba! Nikdy, nikdy, nikdy jsem se nevyjadřovala k rozhodčím, ani ke hře, ani k soupeři,“ hřímala žena reprezentanta na instagramu.

„Pocity po dnešním čistým zápase viz foto,“ soptila Michaela Salák a připojila fotku svých roztomilých ratolestí. Dcerka Charlotte (1) sedí s mašlí na hlavě a řve na celé kolo, její bráškové Sebastian (2) a Frederik (4) truchlí za tátu jakbysmet. „Za kolik asi?“ ukončuje pranýřování arbitrů paní Salák!

Válka klubů probíhá i mimo led – vedení Sibiru žádá opakování zápasu! „Potřebují uchránit Saláka (od trestu), a tak hulákají, aby tato epizoda zůstala na druhé koleji,“ opřel se do soupeře viceprezident Magnitogorsku Genadij Veličkin.

Brankář Salák byl na hřišti tak trochu "mimo sebe".
Brankář Salák byl na hřišti tak trochu "mimo sebe".