Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílenost na dostizích v Anglii: Fotbalisté močili do sklenic a polévali kolemjdoucí!

Autor: ps

Vymočili se do sklenic, pak exkrementy vylévali na lidi! Nechutná reprezentace posledního týmu Premier League Aston Villy v podání Samira Carrutherse (22) a Jamese Collinse (25) z Northamptonu, vyvolala na prestižním dostihovém podniku v anglickém Cheltenhamu pobouření. A světe, div se, nevychovaným spratkům tento hnus celkem hladce prošel…

Měli by se stydět, zalézt do sklepa a hodně dlouho nevycházet! Pokud přimhouříme oko nad tím, že duo profesionálních fotbalistů bylo zpité pod obraz, rozhodně nejde přijmout nechutný prohřešek, který následoval po vypití několika lahví piva.

V boxu, určeném pro VIP osobnosti, klopili jednu »píšťalu« za druhou. Carruthers s Collinsem si nechtěli dělat velké problémy s odchodem na WC, tak zvolili vykonání potřeby přímo na místě! Odpornou situaci, kdy vzali do ruky nejen sklenice od vypitých piv a vymočili se do nich, zachytily přístroje místních fotografů, což na ostrovech vyvolalo skandál obřích rozměrů.

Televizní star a modelka ukázaly ve společnosti opilých fotbalistů prsa.
Televizní star a modelka ukázaly ve společnosti opilých fotbalistů prsa.

Jenže tím neandrtálské chování fotbalových "tupců" neskončilo. Z vykonaného činu měli legraci, kterou vydimenzovali do daleko větších rozměrů. Vše dokončili tím, že exkrementy vylili mezi lidi chodící pod jejich tribunou!

„O tomto incidentu víme. Oběma aktérům bylo zamítnuto, aby se do Cheltenhamu vrátili. Tento nechutný a bezohledný čin je neakceptovatelný. Policie se tím ale více zabývat nebude,“ smetla skandál ze stolu místní policejní mluvčí.

Aby si lidé udělali obrázek, o jaká stvoření se jedná, dokreslují obraz fotbalistů dvě ženy, s nimiž muži »pařili«. Byly oblečené jako šlapky, navíc se podle toho chovaly. Mezi tisíci diváky se vůbec nestyděly vytáhnout prsa z výstřihu, bohužel pro ně to ocenili pouze opilí sportovci. A to se jednalo o televizní star Jessicu Hayes a modelku Katie Salmon.