Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rozhodila nohy na pláži, vystavila sexy tělo! Hříšnice Šarapová utekla do Mexika

Autor: ps

V Evropě se na ni po skandálním odhalení podpůrných látek valila jedna pohroma za druhou. Mediální tlak, kritiku sponzorů, rozčílené protihráče ani naléhání fanoušků nenesla ruská tenistka Maria Šarapová (28) dobře. Tak sbalila kufry a utekla do Mexika, kde se jí očividně daří nadmíru dobře.

Jedné z nejlepších tenistek světa odhalili na lednovém Australian Open doping. Šarapové našli v těle meldonium, které bylo od začátku roku na seznamu zakázaných látek, a tak v březnu přispěchala s vlastním udáním. Její odhalení šokovalo celý sportovní svět!

Obrovský tlak půvabná Ruska nezvládala, očividně si potřebovala vydechnout, tak zmizela tam, kde tenis není tak propíraný. Úkryt našla v nádherném prostředí Mexika, jenže netrvalo dlouho a zvědavé fotoaparáty si ji našly i tam.

Že by se Šarapova nějak hlídala, to se říct nedá.
Že by se Šarapova nějak hlídala, to se říct nedá.

O víkendu vystavovala sexy tělo na pláži Los Cabos, kam zamířila se svými přáteli v čele s herečkou a bavičkou Chelsea Handler. Maria v písku naprosto ztratila zábrany! Ukázala dlouhé nohy, vypracovanou postavu, dokonce se neuhlídala a rozhodila nožky. Mužské oko jenom pookřálo.

Jednoduše řečeno, bývalá světová jednička vypadala naprosto v pohodě. Smála se, vyprávěla, dováděla ve vlnách. Po nepříjemném dopingovém odhalení ani stopy. V teple čeká, co se bude v jejím případě dít dál. Každopádně je bez tenisu, má zastavenou činnost.

„Jsem hrdá na to, jak jsem se v tenise prosadila. Vždycky jsem byla upřímná a otevřená. Těším se, jaký výsledek Mezinárodní tenisová federace vynese. Dala jsem jim k dispozici veškeré své lékařské záznamy,“ řekla Šarapová nedávno.