Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vyloupili luxusní vilu bosse fotbalového Juventusu: U Nedvědů se krade!

Autor: nem

Podejte si ruce, poplačte si, jste na tom stejně. V turínské luxusní čtvrti La Mandria se prostě krade. Po Pavlu Nedvědovi (43) to potkalo i jeho šéfa v Juventusu Andreu Agnelliho (40).

Psi neštěkají! Alarm netroubí! Za těchto záhadných nedopatření si lapkové udělali hezkou velikonoční koledu v sídle miliardáře z automobilky Fiat a klubového prezidenta Agnelliho.

„Není vyloučeno, že pachatelům pomáhal někdo zevnitř. Uloupili šperky a historické mince v hodnotě desítek tisíc eur,“ hlásí italský tisk. Že vám to něco připomíná? No jistě!

Pavel Nedvěd vedle svého bosse Andrey Agnelliho.
Pavel Nedvěd vedle svého bosse Andrey Agnelliho.

V prosinci roku 2010 přišel ke stejné újmě o kousek dál dnes viceprezident Juventusu Nedvěd . Jeho zahradník Flavio Vittone pustil za podíl na lupu do vily české fotbalové ikony loupežníky, kteří se tam napakovali cennostmi za 25 milionů korun včetně Pavlovy originální sbírky hodinek.

Mizera Vittone sice dostal dva roky kriminálu, ale Nedvěd jen bezmocně spráskl rukama: „Už ty věci nikdy neuvidím.“ A dodnes je neviděl! Teď aby šel, a na to samé připravil kámoše Agnelliho...