Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z krasobruslaře Březiny bude ženáč: Izraelku si vezme v New Yorku!

Autor: as

Do mistrovství světa v Bostonu vstoupil ve skvělé náladě. Krasobruslař Michal Březina (26) slavil se snoubenkou Danielle Montalbano (27) třetí výročí jejich vztahu. A už se nemůže dočkat svatby!

Na sociální sítě dala fotku, jak se k sobě s Michalem tulí. „Šťastné tři roky, bejby,“ připsala Danielle vzkaz. Láska jim jen kvete, loni v květnu se zasnoubili. „A v létě 2017 bude v New Yorku svatba!“ práskl Březina vpředvečer startu MS. „Bude se konat na Long Islandu, odkud Danina rodina pochází. Bude tam spousta lidí a zábavy, strašně se těším,“ zklamala česká hvězda zástupy svých ctitelek.

Americká rodačka reprezentující Izrael loni sekla s kariérou a v německém Oberstdorfu, kde s Michalem žijí, se vrhla na trénování dětí. „Až ukončím kariéru, budu trénovat s ní. Dani se zaměřuje na přípravu mimo led, já budu děti učit techniku, v čemž jsem fakt dobrý. Vytvoříme skvělý trenérský tým,“ usmál se Březina.

Za sebou už má na MS krátký program (dojel na 11. místě), volná jízda je na programu v sobotu nad ránem. A Březina chce odčinit výbuch z lednového ME v Bratislavě, kde spadl ze třetí příčky na desátou. „Chci prodat to, co umím. V Bratislavě to byla černá tma, nejhorší jízda mé kariéry. Poučil jsem se z toho, jsem silnější!“ navnadil fanoušky i svoji milou.

Michal je s Danielle už tři roky.
Michal je s Danielle už tři roky.