Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágrova zamilovaná Veronika prozradila tajemství: Jak říkám svému Jardovi?

Autor: top

V tomhle hloučku se jí musela motat hlava! Ona, křehká dívka, a kolem hned jedenáct Jaromírů Jágrů! Jestlipak si Veronika Kopřivová (25) nespletla svůj milovaný originál? Určitě ne, volá totiž na něho ojedinělým způsobem. Jak?

Slavní dvojníci českého hokejového boha zavítali o víkendu na Floridu. Při zápase s Montrealem (4:3) fandili na tribuně tradičně odění každý do jiného dresu s číslem 68.

Ale jinak šlo přece jenom o trošku speciálnější návštěvu. Jednak si partička s dlouhými černými parukami už před utkáním zahrála hokej v tréninkové hale Panthers. A pak se po čase všichni setkali se svým hrdinou.

Jak říká Jaromíru Jágrovi jeho přítelkyně Veronika?
Jak říká Jaromíru Jágrovi jeho přítelkyně Veronika?

Jaromír ale nepřišel sám. Společnost mu dělala láska Veronika, která fandí na všech domácích zápasech Panterů. A když » Džegr « ani dvě hodiny po závěrečné siréně nevychází a přidává si v posilovně, usíná schoulená na gauči v místnosti pro rodinné příslušníky...

Tentokrát ji však dlouho čekat nenechal. A ona se pak pochlubila společnou fotku na Facebooku. Zároveň s ní navíc prozradila, jak vlastně Jaromírovi říká. „Jardík mě vzal mezi Jágry,“ napsala Verča, která ho až dosud veřejně nazývala přítelem. A aby bylo jasno: „Domů jsem samozřejmě odešla s tím pravým,“ dodala se smajlíkem.