Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hokejový kouč Vladimír Růžička po smrti manželky: Nová žena!

Autor: top

Pronikavě modré oči, melír, piercing ve tváři, výrazné rty... Tuhle dámu jen tak nepřehlédnete. Ale hlavně nepřehlédnete muže po jejím boku. Hokejového trenéra Vladimíra Růžičku (52)!

V životě hokejového kouče, jemuž v únoru zemřela manželka Eva (ƒ†53) , se objevuje nová žena. Jmenuje se Marie, pochází z Havířova a žije v Chomutově, kde Růžička dokončil premiérovou sezonu na střídačce Pirátů.

Při nedávných utkáních předkola extraligového play off slečna María, jak si nechá říkat, fandila z tribuny naproti střídačkám. A tím její přízeň rozhodně neskončila.

Drtivá RÁNA pro Růžičku! Trenérovi zemřela manželka Eva (†53) - čtěte ZDE »

Noční schůzky

Fotografové Blesku byli svědky několika schůzek s Růžičkou. Jako třeba po posledním zápase sezony. Maruška i s věrnou kamarádkou hodinu trpělivě seděla ve svém růžovém audi na parkovišti u haly, dokud se auty zaplněná plocha zcela nevyprázdnila.

Poté vyrazila ke svému bytu v jednom z chomutovských činžáků. Asi po deseti minutách se přiřítil Růžička ve svém BMW. Dáma vyskočila z auta, na zadní sedadlo černého bavoráku strčila tašku, polštář, nasedla vedle »Růži« a oba odfrčeli do tmy...

Tato žena od Růžičky si říká María.
Tato žena od Růžičky si říká María.

Láska v srdci

„Když někoho miluji, mám to napsané v srdci, ne na Facebooku,“ napsala Marie před pár dny na sociální síti. Myslela tím Růžičku?

Podle zdroje Blesku se stýkají pravidelně: „Chodí spolu na obědy, často jsou viděni v restauraci na zimním stadionu a také v jednom nočním podniku, kde mívá Růžička rezervaci. Slečna občas chodila i na tréninky.“

Našel si bývalý trenér nároďáku tak brzy náhradu za zesnulou choť? Nebo se s ní vídal už dříve? Podle některých informací Růžička s paní Evou před její smrtí už nějakou dobu nežili v partnerském svazku... Na dotazy Blesku kouč nereagoval.