Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový objev v životě Vladimíra Růžičky: Kdo je žena, s níž se stýká po nocích?

Autor: top, ps

V životě hokejového kouče Vladimíra Růžičky (52) se dva měsíce po smrti manželky Evy objevuje nová žena. Chodí na zápasy Chomutova, sem tam se podívá na trénink, s Růžičkou zajdou na jídlo nebo na skleničku. Její jméno je Marie, ale kdo to vlastně je?

Ráda chodí oblékaná v kůži. Ale nejvíc je pyšná na své oči. „Krása ženy není v šatech, které nosí, v postavě, jakou má, ani ve způsobu, jak si češe vlasy. Krása ženy je v jejích očích, protože ty jsou branou k jejímu srdci,“ vylíčila Marie citát na svém Facebooku. A je dost možné, že právě azurové uhrančivé oči učarovaly bosse chomutovské střídačky Vladimíra Růžičku .

Uhranuly Růžičku tyto azurové oči?
Uhranuly Růžičku tyto azurové oči?

Co o ní ještě víme? Vyrostla v Havířově, kde také vychodila soukromé učiliště Baron School, které loni zkrachovalo. Mimo jiné nabízelo obory kuchař-číšník nebo cukrář. Pro zajímavost – Růžičkova manželka Eva byla vyučená prodavačka.

Čím se Marie živí, je otázka. V minulosti prý pracovala v Německu, nyní udává, že je »na volné noze«. Každopádně má mladšího bratra, na něhož nedá dopustit. A vroucně miluje svou maminku, rovněž Marii. A nejspíš také Vladimíra...