Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Takhle mě učí táta! Na Federerovy mladíky už trénuje i malý Djokovič

Autor: pan

Je o pět měsíců mladší než synové Rogera Federera Leo a Lenny.  S tenisovou raketou však řádí s nemenší intenzitou. Řeč je o rok a půl starém Stefanu Djokovičovi, který svého slavného tatínka doprovází na probíhajícím turnaji v Monte Carlu.

Nedávno se na sociálních sítích objevily snímky Mirky Federerové a jejích synů Lea a Lennyho, kteří se poprvé nechali zvěčnit s tenisovou raketou. Jejich reakce na první pocity s náčiním, s kterým se jejich táta stal nesmrtelným, zatím z pochopitelných důvodů známy nejsou.

Zatímco caparti slavného švýcarského páru objevují vášeň svých rodičů zatím jen na zahradě, syn současného tenisového krále Novaka Djokoviče Stefan se pustil do tréninku rovnou na kurtu. Rok a půl starý blonďáček má prostě tenis v genech. Na kurtu se podobně jako jeho otec cítí komfortně.

Svého slavného tátu svým nadšením pro tenis určitě potěšil, překvapená však musela světová jednička být z faktu, že její potomek si vzal svoji raketu s naprostou samozřejmostí do levé ruky bez ohledu na to, že táta mládí do chlupatých koulí výhradně pravačkou.

Na to, zda se Stefan na kurtu opravdu jednou potká s Leem či Lennym jako se soupeřem, si však budeme muset ještě pár let počkat.

VIDEO: Půjde malý Stefan ve stopách slavného táty?

Světová jednička asistuje svému synkovi Stefanovi
Světová jednička asistuje svému synkovi Stefanovi