Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Moderátor Suchoň hýčkal lásku na tribuně: Masáž je dostala až do televize!

Autor: ps

Mohl být rád, že se z televizní obrazovky na chvíli »vypařil«, ale ne na dlouho! Moderátor Petr Suchoň (31) si totiž svoji lásku tenistku Kláru Koukalovou (33) hýčkal na turnaji v Polsku tak, že se dostal až na kanál Eurosportu!

Seděli na tribuně turnaje Katovice Open, kterého se Klára zúčastnila, sledovali kamarádku Stefanie Vöegele, aniž by věděli, jak slavnými se stanou!

Koukalová už měla v té chvíli odpracováno, s Ruskou Alexandrovou vypadla ve dvou setech. Plný kalendář, náročný program a možná i převládající smutek z prohry v 1. kole českou tenistku zmohly natolik, že přišel čas na nováckého sympaťáka Suchoně. Vše vzal do svých rukou, Kláře udělal náramně dobře. Na tribuně!

Co Suchoň šeptal přítelkyni do ouška zůstalo záhadou.
Co Suchoň šeptal přítelkyni do ouška zůstalo záhadou.

Zul své partnerce boty, nohy si položil do klína a začal s masáží chodidel. Předvedl (ne)skutečnou práci maséra, čehož si všimla i kamera! Zabrala zaláskovaný pár, záběry pak tvůrci Watts, sportovního pořadu s kuriozitami na Eurosportu, vtipně zařadili do sestřihu.

„Říkala mi, že jí hrozně bolí nožičky, tak jsem nastoupil do práce,“ smál se Petr, který Blesku popsal, jak se stal slavným v celosvětovém měřítku. „Vypadal jsem jako profík, že ano?“ ptal se s nadsázkou. „Byl by ze mě dobrej thejskej masér!“ dodal odhodlaně.

Kdo ví, možná Suchoň našel povolání sobě ušité na míru a třeba jednou, až ho to nebude na Nově bavit, bude tenistkám k ruce. Dotáhne to až do Fed Cupu jako partnerka Klára?