Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

První rande fotbalisty Ronalda v Anglii? Bál se sexu!

Autor: ps

Kam přijde, prezentuje se jako namachrovaný frajírek, kterého jen tak něco nerozhází. Jenže v soukromí je hvězdný fotbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo (31) úplně jiný člověk! Co na něho odhalila herečka Gemma Atkinson (31), s níž měl první rande v Anglii?

Garáž má našlapanou luxusními sporťáky, topí se v penězích, jenže jestli si myslíte, že tím Ronaldo oslňuje holky na rande, šeredně se pletete! Aspoň tak tomu bylo v roce 2007, kdy ještě oblékal dres Manchesteru United.

Letmým pohledem se podívejme do deset let staré historie, kdy se Cristiano vydal na své první intimní chvilky se ženou. Tedy intimní… Gemma si jejich setkání očividně představovala úplně jinak!

„Přišli jsme ke mně domů, pustili televizi, koukali na sitcomy a pili spoustu hrnků čaje,“ prozradila nyní detaily z první schůzky britská herečka. Ta se s portugalským fešákem dala dohromady v roce 2007, ale ani po dlouhých letech není ze vzpomínek na fotbalovou ikonu nadšená. „Bylo to opravdu oslňující,“ poznamenala ironicky.

Anglická herečka Gemma Atkinson promluvila o rande s Ronadlem.
Anglická herečka Gemma Atkinson promluvila o rande s Ronadlem.