Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pilot F1 Alonso dvakrát hrozivě boural, ale... Teď jezdí na tomhle!

Autor: ps

Zničil už dva milionové monoposty formule 1, při bouračce v Austrálii jen tak tak unikl smrti. Možná pocit opatrnosti donutil španělského pilota Fernanda Alosnsa (34), aby se »svezl« na něčem bezpečnějším. Tak si nabrnkl nové žihadlo, ruskou sexbombu!

Formule 1 mu poslední dobou chutná trpce, Alonso tedy nepohrdnul, a když se mu naskytla příležitost, život si dokonale osladil.

Dvojnásobný mistr světa totiž do své stáje povolal novou a neskutečně krásnou »mašinku«, jmenuje se Viki Odintcova (21). A tahle ruská modelka má očividně podvozek i kokpit v naprostém pořádku!

Viki má podle automibilové terminologie slušně nafouknuté airbagy.
Viki má podle automibilové terminologie slušně nafouknuté airbagy.

Kouzelná brunetka nahradila po boku španělského fešáka moderátorku Laru Alvarez, se kterou se v březnu letošního roku rozešel. Důležité je podotknout, že Alonso má slabost na holky z východu – předtím randil se sexy Ruskou Dašou Kapustinou.

Že by ale napojení na nový hnací motor nějak zabral, to se říct nedá. Alonsovi se ve Velké ceně Číny nedařilo, svůj McLaren dovezl do cíle až na 12. místě se ztrátou minuty a 34 vteřin na vítězného Němce Nicka Rosberga.