Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pilot F1 Hamilton si odvezl modelku Němcovou z Oscarů: Co se dělo pak?

Autor: zal

Bohyně v zeleném. Takovou přezdívku dostala modelka Petra Němcová (36) na předávání sportovní cen Laureus. A hned se začalo spekulovat, co je mezi ní a Lewisem Hamiltonem (31), který si ji posadil do auta, a společně odjeli!

Předávání sportovních Oscarů, pro které si přišli tenisté Novak Djokovič a Serena Williams, se konalo v pondělí v Berlíně. A česká topmodelka se stala hvězdou nejen červeného koberce. V zelených šatech s dmoucím poprsím byla prostě nepřehlédnutelná.

Seděli vedle sebe

O tom by mohl vyprávět úřadující mistr světa formule 1 a přeborník ve svádění Lewis Hamilton . Petru mohl okukovat celý večer, protože u stolu v čelní linii sálu seděl přímo vedle ní.

Hamilton odjíždí s modelkou Petrou Němcovou.
Hamilton odjíždí s modelkou Petrou Němcovou.

Společnost jim dělal třeba kat Čechů na Euru 1996 Oliver Bierhoff nebo kouč německého fotbalového nároďáku Jogi Löw. „Skoro se nevejdu do záběru. Není divu u tak neskutečného stolu,“ povzdychla si Němcová .

Stříbrné šípy

V německé metropoli se hned začalo šuškat, jestli náhodou nemají Petra s Lewisem nějaký románek. Obzvlášť když byli přistiženi, jak bok po boku nastupují do auta. „Randí spolu?“ ptala se média.

Odpověď ale nejspíš nebude moc romantická – oba totiž nespojují Amorovy šípy lásky, nýbrž stříbrné šípy automobilky Mercedes. On řídí její vozy na formulových okruzích, ona je ambasadorskou značky. A spolu si už střihli i reklamu, takže jejich společná cesta nejspíš vedla do »práce«.