Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hokejový idol Jágr v nové reklamní kampani: Božský striptýz!

Autor: as

Zbožňují ho a teď jej budou milovat ještě víc! Armáda obdivovatelek hokejové ikony Jaromíra Jágra (44) uvidí svého miláčka polonahého. A dokonce v nadživotní velikosti!

Je to známá věc, Jágr se nerad svléká. Mimo spoluhráčů a jeho nejbližších málokdo viděl jeho vysportované tělo v celé kráse. Ale teď se mohou konečně kochat i jeho fanynky! Hokejový svalovec se odhalí v reklamní kampani největšího českého prodejce šperků a hodinek s podtitulem »Náš klenot«.

„Popularita a to, že jsi klenotem pro národ a fanoušky, je takový bonus. Ocenění, že děláš něco, čeho si lidé váží,“ řekl Jágr a novou zkušenost si pochvaloval. „V hokejovém na ledě, s hokejkou v ruce, mě všichni dobře znají. Ale v obklopení šperků mě ještě nikdy nikdo neviděl. A to je pro mě obrovská výzva,“ usmál se.

Jágr jako sexy model! Nafotil kampaň pro klenotnickou firmu!
Video se připravuje ...

Přítelkyně Veronika hlídala

Nedají bez sebe ránu, a tak není divu, že při reklamním focení nechyběla ani ona. Jaromírova láska Veronika Kopřivová (25) mu coby zkušená modelka radila s pózováním a bedlivým zrakem hlídala asistentky, které se kolem jejího miláčka motaly.

Na fotcení dohlížela Jágrova přítelkyně modelka Veronika Kopřivová.Foto klenoty Aurum

Tvář billboardů

Čtrnáctičlenný česko-slovenský štáb za ním před měsícem vyrazil na Floridu a během pouhého dne pořídil ve čtyřech lokacích v Miami sérii fotek, na kterých idol mnoha českých dívek vypadá zatraceně sexy.

Chlapácká vizáž, nekompromisní pohled, doslova sálající sebevědomí. Kvůli focení se nechal i zarůst, jen na vlasy nikomu nedovolil sáhnout. „Jedna šamanka mi kdysi říkala, že právě v nich je moje síla,“ zahnal kadeřnici.

Takže, pánové, pozor na dálniční zácpy a řetězové havárie! Model Jágr bude již od května dráždit řidičky z obřích billboardů podél silnic.

Jágr předvedl i božský striptýz.
Jágr předvedl i božský striptýz.

Témata:  NHLfloridaJágrsporthokej Sport na Heureka.cz