Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pilot F1 Hamilton se »zboural« v Miami: Za kalhotky ládoval peníze, v puse měl joint?!

Autor: ps

Zdá se, že je z interních bojů ve stáji Mercedes unavený, tak tyto noční můry zahání po svém. Pilot F1 Lewis Hamilton (31) prostě nasedne do letadla a letí si zapařit. Jednou do New Yorku, pak do Londýna nebo do Miami. Tam to ale naposledy dost přehnal!

Je to jedna velká jízda! Hamilton si vydělal tolik peněz, že je za život ani nemůže utratit, tak si dělá, co chce. A to i přesto, že to zdá za hranou etiky týmu Mercedes.

Naposledy byl Brit přistižen, jak si po předávání sportovních oscarů odvádí českou topmodelku Petru Němcovou. Jak se jí ale jeho chování v posledních dnech líbí? Při tančení na divoké párty v Miami Beach je vidět, jak rád si sáhne na krásná polonahá těla, ženy s ním cloumají, jako v pubertě a při tom z láhve popíjí jakýsi likér.

Tanec bral Hamilton jako příležitost.
Tanec bral Hamilton jako příležitost.

Na svůj oficiální profil na sociální síti dobrovolně dává fotky a videa, jak popíjí alkohol, strká holkám za sukně či krátké kraťásky peníze a dokonce si rád zakouří. Nutno podotknout, že to, co má v jednom z barů v puse, nevypadá jako běžná cigareta!

Hamiltonovi volné dny v kalendáři jsou vyplněny alkoholovými dýchánky, na které míří hned po pracovní době. Po Velké ceně v ruské Soči se vydal do Athén, kde nasedl na svůj soukromý tryskáč a odletěl na krátkou zastávku do Londýna. Ve středu už vyrazil »zatrsat« do Miami, pak se přesunul do New Yorku.

A pak ty jeho výkony nemají být takové, jaké jsou! V letošní sezoně ještě nevyhrál – v Austrálii dojel druhý, v Bahrajnu třetí, v Číně až sedmý a v Soči znovu stříbrný.