Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Z Philadelphie přiletěla skvělá hokejová zpráva: Voráček bude táta!

Autor: ps

Čert vem nevydařené play off NHL i odřeknutí účasti na ruském šampionátu. Hokejista Philadelphie Jakub Voráček (26) má daleko příjemnější starosti. S láskou Nicole prý čekají miminko!

Česko-americká láska se rozhořela v listopadu 2011. Tehdy si ještě nesmělý klučík řekl v Columbusu o číslo. Viděl totiž slečnu, do níž se na první pohled zamiloval.

Povolila

„Začalo to tak, že jsem viděl roztomilou holku. Šel jsem se zeptat, jestli by mi dala číslo, ale moc se jí nechtělo,“ vyprávěl Voráček . „Nakonec povolila,“ smál se.

Přišlo stěhování do Philadelphie, kde spolu začali hospodařit. Našli si dům, pořídili pejsky, užili si olympiádu v Soči či krásy Česka. Teď ovšem přišel zásadní životní posun. Podle informací Blesku se stanou rodiči!

Nastávající táta bude o své milované pečovat jako v bavlnce. Podpisem osmileté smlouvy vydělá 1,65 miliardy korun. A za tuhle sumu se dá zařídit dokonalé zázemí. Svoji ženu zbožňuje, takže vzhůru do toho!  „Dítě si moc přáli,“ řekl Blesku zdroj z Voráčkova okolí.

Jedinou negativní zprávou je snad jen to, že už »Vorasovi« asi jen tak neprojde tradiční letní divoká dovolená na Mácháči s hokejovými kamarády…

Šťasný pár. Jakub Voráček s přítelkyní Nicole Warnecke čekají miminko.
Šťasný pár. Jakub Voráček s přítelkyní Nicole Warnecke čekají miminko.