Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena poslala Bonymu veřejnou zprávu: Když nechceš děti, používej kondom!

Autor: ps

Létá v pořádném maléru! Alespoň se to zdá podle toho, co o chování fotbalisty Manchesteru City Bonyho Wilfrieda (27) napsala na sociální síti sestra jedné z jeho údajných žen. Prý se má naučit používat ochranu, když nechce děti.

Stačí kapka a z Bonyho je taťka. Prý měl v Anglii nechráněný sex, což vyústilo v jedno nechtěné těhotenství. A Wilfried za to dostává od sestry »zbouchnuté« ženy pořádně za uši!

„Zničil jsi mé sestře život. Jestli nevíš, jak nemít děti, tak se nauč používat kondom. Ty víš, že to dítě je tvoje, sestře jsi to sám řekl. Nechceme tvoje peníze, jsi ubohej. Ty nejsi muž, jsi ďábel a doufám, že shoříš v pekle,“ přeje rozzuřená dívka s přezdívkou Jadorenikkii bývalému hráči Sparty.

Tohle Bonymu naspala sestra těhotné ženy, o kterou fotbalista Manchesteru City vůbec nejeví zájem.
Tohle Bonymu naspala sestra těhotné ženy, o kterou fotbalista Manchesteru City vůbec nejeví zájem.

Reprezentant Pobřeží Slonoviny podle tvrzení na sociální síti nejeví o očekávaný přírůstek žádný zájem. A to už je žena v osmém měsíci! „Jak můžeš v noci v klidu spát, když po světě chodí žena s tvým potomkem? Tobě je to naprosto jedno,“ vylila si Jadorenikkii srdce.

Jak se k této internetové aféře postaví Bony? Těžko říct, protože bude muset řešit kvůli příchodu nového trenéra Pepa Guardioly odchod od Citizens. A víte jak to je, když mají fotbalisté takové starosti…