Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jágr chce fotit kalendář, ale neví jak. Bez oblečení, volají fanynky!

Autor: ps

V poslední době svoji hokejovou rodinu na sociální síti trochu zanedbává, ale když už něco napíše, fanoušci mají radost. Naposledy potěšil hokejista Jaromír Jágr (44) i české fanynky, které požádal o pomoc. Chce fotit kalendář, ale neví, jak. „Klidně bez šatů,“ volají roztoužené ženy!

Momentálně relaxuje po boku své přítelkyně Veroniky, užívají si ve Vegas, opalují se u bazénu. Jágr toho má po náročné sezoně v NHL dost, vypadnutí jeho Floridy v prvním kole play off s Islanders těžko kousal. Péči má ale náramnou, jeho láska totiž udělá vše, co mu na očích uvidí.

Poslední zprávou na Facebooku ovšem bodl do vosího hnízda. Hokej teď totiž hodil za hlavu a má čas zabývat se jinými záležitostmi. „Je tu možnost nafotit můj první (a asi i poslední) kalendář. Jen nevím, jestli o něj bude zájem. Pomozte mi se rozhodnout, v jakém prostředí a oblečení, děkuji,“ napsal do svého statusu.

Jaromír Jágr se ptá fanoušků, jaký kalendář by měl nafotit.Foto Facebook

Normálně se Jágr do půl těla neukazuje, reklamní kampaň byla výjimkou.
Normálně se Jágr do půl těla neukazuje, reklamní kampaň byla výjimkou.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Především ženské pohlaví jeho zpráva potěšila! „Klidně bez oblečení, to se bude kupovat určitě,“ vzkázala Jágrovi do zámoří Lucie Plachá.

Je pravda, že takovou pózu Jaromír ještě nikdy ve svojí kariéře nepředvedl a prodej takového kalendáře by mohl roztrhat prodejní místa. „Už ty fotky vidím vylepené u ženských ve skříňkách,“ reagovala na »Džegrovu« výzvu Gabriela Vranová.

Teď je tah na hokejové ikoně, jak se dychtivým fanynkám předvede. Nechala by ho vůbec Veronika, aby odhalil něco víc?