Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Koho si bere hvězdný Vardy? Vyvolená ho rozhádala s rodiči, má děti s třemi otci

Autor: bko

Jednu pohádku už Jamie Vardy letos zažil, s Leicesterem vybojoval senzační titul v Premier League. Další výjimečný okamžik prožívá dnes. Odskočil si ze soustředění anglických fotbalistů před EURO, aby si vzal svoji přítelkyni Rebekah Nicholsonovou. Zatímco na trávníku září, v soukromém životě mu vztah s o pět let starší brunetou rozklížil rodinu. Jeho rodiče i prarodiče kvůli ní budou na svatbě chybět.

Vardyho matka nijak nezastírá, že se synem nekomunikuje od chvíle, kdy se objevila Nicholsonová po boku hráče, který v této sezoně vyletěl na fotbalový Olymp. „O Jamiem neřeknu nic dobrého, ani špatného. Nezajímá mě to. Musím vstát, vyrazit do práce a postarat se o rodinu. Na žádnou hogo fogo svatbu nepůjdu,“ posteskla si Lisa Vardyová.

Podobně je na tom také nevlastní otec anglického reprezentanta Phil. „Věnoval jsem 22 let, abych mu pomohl dostat se na vrchol kariéry a teď si to nemůžu užít. Už s ním nemám nic společného,“ řekl výmluvně o Vardym. Na svatbu nedorazí ani Vardyho starší dcera Ella, kterou má s předchozí partnerkou Emmou Daggertovou.

Ze slov Vardyho rodiny je zřejmé, že žena, která se dříve starala o propagaci v nočním klubu, zasadila do jejich vztahů klín. Ostrovní média rozebírají soukromý život Nicholsonové, označují ji za nejdrzejší ze všech partnerek fotbalistů, v jejích zprávách nechybí zmínka o tom, že své tři děti má se třemi rozdílnými otci včetně Vardyho dmladší cery Sofie. Na konci minulého týdne se pak objevila v jednom časopisu pouze ve „svatebním“ spodním prádle.

Kanonýr Jamie Vardy se svou nastávající Rebekah Nicholsonovou
Kanonýr Jamie Vardy se svou nastávající Rebekah Nicholsonovou

Sama pro sebe si maluje, že společně s Vardym mohou vykročit ve stopách Davida a Victorie Beckhamových, kteří v roli celebrit přerostli fotbalový svět. „Snažím se sejmout jakýkoliv tlak z Jamieho ramen, aby se mohl soustředit jen na fotbal. Ale samozřejmě víme, že to nepotrvá navždy a snažíme se připravit na to, až fotbal skončí," prohlásila.

Kvůli sňatku Vardy zmešká páteční přátelský zápas proti Austrálii v Sunderlandu. Kanonýr Leicesteru se měl ženit už loni, ale svatbu o rok odložil.

TOP 5 gólů sezony v Premier League: Krajule Vardyho dělovka z dálky
Video se připravuje ...