Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nová kolekce pro Rio: Na olympiádu v klobouku i se Zátopkem!

Autor: ps

Kdo jiný než slavný Emil Zátopek by měl dohlížet na české olympioniky. S jeho podobiznou na oblečení a tretrou na bundách vyrazí tuzemské naděje bojovat o medaile do brazilského Ria. Dnes byla představena nová kolekce pro olympijské hry!

Očekávanou »představovačku« spustila módní přehlídka v Obchodním centru Quadrio v Praze, kde byla slavnostně odhalena nová kolekce. Sportovci se do Ria vydají ve veselých barvách, vylaďovat půvab jim budou pestré klobouky. Tím hlavním prvkem ale jsou motivy se Zátopkem.

„Díky postavičce Emila Zátopka na oblečení bude mít každý olympionik u sebe trochu jeho nezdolnosti a obětavosti. Věřím, že se v něm budou cítit dobře, což je podstatná podmínka sportovního úspěchu,“ přeje si Jiří Kejval, předseda Českého olympijského výboru.

Kolekce má různé »vychytávky« jak pro ženy, tak i pro muže. Čítá celkem 20 kusů dámského a 20 kusů pánského oblečení. Pro sportovní vazouny je laděna více do modrých barev, české bojovnice se oblečou spíše do červena. Dámy budou mít soupravě bílou sukni, chlapi zase košili s barevnými kruhy.

Vypadat dobře, je základ úspěchu. To ale na olympiádě nestačí, teď je klíčové vyladit i sportovní výkony, protože čeští fanoušci chtějí medaile. Věříme, že jich zacinká hned několik!

Kloboučky zpestří olympijskou kolekci.
Kloboučky zpestří olympijskou kolekci.