Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Tohle je lepší než mistrovství… Fotbalista Tévez si užíval na pláži se sexy ženou

Autor: bko

Má slavné fotbalové jméno. Ale podle argentinského reprezentačního trenéra Tata Martiny už není útočník Carlos Tévez dost dobrý, aby s tradiční velmocí vyrazil na jihoamerické mistrovství Copa América. Bývalý hráč Juventusu, nebo Manchesteru City si našel náhradní program poté, co zůstal mimo nominaci. Vyrazil na pláž v Miami!

Dvaatřicetiletý Tévez to má v národním týmu komplikované. Vynechali ho už ze soupisky pro MS 2014, kde Argentina došla až do finále. A teď znovu… Přestože figuroval v předběžné nominace na kontinentální šampionát, nakonec zůstal mimo.

Tévez nesmutnil, vzal krásnou manželku Vanessu a své dvě dcery a vyrazil se slunit na pláž na Floridě. Tam si léčí bolavou duši, i když… je vidět, že uprostřed vln, na idylické pláži a v příjemné společnosti to jde snadno.

V Boce Juniors, kde působí Tévez po návratu z Evropy, přitom pomohl do semifinále Copa Libertadores, tedy jihoamerické obdoby Ligy mistrů. Jenže v aktuální sezoně je to spíš trápení, ve 23 zápasech si připsal devět gólů a jeho tým je po 16 zápasech až na 10. místě. A tak přednost dostali jiní – Sergio Agüero, Gonzalo Higuain, Ezequiel Lavezzi a především Lionel Messi . To je pro současného Tevéze příliš silná konkurence.

Carlos Tévez léčí na pláži v Miami zklamání z toho, že se nedostal do argentinské nominace
Carlos Tévez léčí na pláži v Miami zklamání z toho, že se nedostal do argentinské nominace