Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozkošné: Kadeřábek trénuje na roli táty, děti parťáků z repre ho milují!

Autor: bko

Už za pár měsíců se bude starat o vlastního potomka, tak si to možná fotbalový reprezentant Pavel Kadeřábek zkouší nanečisto. Na soustředění českého nároďáku v rakouském Kranzachu si totiž po tréninku „přidává“ s dětmi svých parťáků z týmu... A je to hodně roztomilý pohled!

„Udělám vše, abych si toto oslovení supertáta zasloužil,“ napsal Pavel Kadeřábek na sociální síti, když koncem dubna oznamoval, že s přítelkyní Terezou Chlebovskou čekají narození potomka. A obránce bundesligového Hoffenheimu už teď pilně trénuje na roli otce.

Fotbaloví reprezentanti si mohli na soustředění před EURO do Rakouska vzít i rodiny, takže se to i na tréninkovém hřišti dětmi jen hemží. A Kadeřábek s parťákem Ladislavem Krejčím nelení a snaží se ratolesti kamarádů z týmu zabavit.

Strejdové Kadeřábek a Krejčí. Zábava s dětmi spoluhráčů na soustředění fotbalové reprezentace.
Strejdové Kadeřábek a Krejčí. Zábava s dětmi spoluhráčů na soustředění fotbalové reprezentace.

Krejčí sice s potomkem není tak daleko jako jeho někdejší sparťanské dvojče, ale v nedávném rozhovoru přiznal, že se už na dítě také pomalu začíná cítit. „Většina spoluhráčů z ročníku 1992 už rodiny má, časem to přijde. Je ale pravda, že třeba u Bráby (Jakuba Brabce) mě to překvapilo, když mi to poprvé řekl,“ zavzpomínal Krejčí.

„A teď, když k nim jedeme na grilovačku a vidím, jak si hraje s malou, tak je to hezké. Je to velká radost pozorovat, jak malá roste,“ usmíval se sparťanský šikula, který v Rakousku také ukázal, že mu to s dětmi půjde skvěle.

Vše o fotbalovém EURO 2016 čtěte ZDE »

Dotazník bratří Kadeřábkových: Jak dobře se navzájem znají?
Video se připravuje ...

Mazáci dopředu, rozestavení 9-10-9. Focení fotbalistů je celá věda
Video se připravuje ...

Rosický v obležení. Českého kapitána naháněli malí fanoušci
Video se připravuje ...

Pozápasový trénink reprezentace: posilovna pod širým nebem
Video se připravuje ...

Kadlec: Sparta pro mě byla jasná volba
Video se připravuje ...