Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Biatlonistka Soukalová odhalila bombu: S kým pařila po svatbě a jaké byly líbánky!

Autor: bko

Česká biatlonistka Gabriela Soukalová (26), nyní už Koukalová, se s fanoušky podělila o své zážitky po svatbě s badmintonovým šampionem Petrem Koukalem (30). Na svou facebookovou stránku vychrlila fotky ze svatební párty i nádherných líbánek v jednom z tropických rájů.

„Ahoj všichni, moc se omlouvám, že jsem se dlouho neozvala, ale snažila jsem si volno po sezoně užít se vším všudy a pořádně si odpočinout, tak jsem na pár týdnu zahodila mobil. Tak se vám to tady aspoň pokusím shrnout do pár fotek,“ napsala si Soukalová na Facebook a pochlubila se momentkami z posledních tří týdnů.

Momentka ze svatební párty biatlonistky Gabriely Soukalové. Se soupeřkou a kamarádkou Dorotheou Wiererovou.
Momentka ze svatební párty biatlonistky Gabriely Soukalové. Se soupeřkou a kamarádkou Dorotheou Wiererovou.

Fanoušci tak mohou zjistit, že na svatební oslavě si celková vítězka Světového poháru „zapařila“ i se soupeřkou a zároveň kamarádkou Dorotheou Wiererovou, a pak už honem na líbánky do nádherného tropického ráje.

Teď už je ovšem Gábina i s manželem opět doma a pomalu startuje přípravu na novou sezonu. Ještě před tím ale také zvládla podepsat vysněnou smlouvu s novým partnerem, firmou Adidas.

Dvojnásobná stříbrná medailistka z olympiády v Soči a vítězka SP Gabriela Soukalová si vzala osminásobného mistra republiky v badmintonu Petra Koukala v pátek 13. května v Panenském Týnci na Lounsku. Na exkluzivní fotky ze svatby se můžete podívat ZDE »

Nejnovější zprávy o Gabriele Soukalové, nyní Koukalové sledujte ZDE »