Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hvězda Hry o trůny děsí Ronalda: Pokud skóruješ, prasknu ti lebku!

Autor: iSport.cz

Jedním z drsňáků, které byste v životě neměli proti sobě popudit, je i Hafþór Júlíus Björnsson. Proč, tápete, jméno vám nic neříká? Islandský herec ztvárnil postavu siláka "Hory" v kultovním americkém seriálu Hra o trůny a před pátečním startem EURO přispěchal s video vzkazem pro Cristiana Ronalda. Na hvězdu Portugalska narazí Björnssonovi krajané v úvodním zápase skupiny F a musí být ve střehu.

V minutovém spotu doprovázeném ústřední melodií z "Game Of Thrones" se 27letý profesionální silák zahřeje v posilovně na benchpressu a pak, řádně rozpumpován, tasí svůj vzkaz. "Mám zprávu pro Cristiana Ronalda. Vím, že v prvním zápase nastoupíš proti Islandu. Pokud vstřelíš branku, najdu si tě, a prasknu ti hlavu," nechá se slyšet.

Na vzkaz islandského svalovce Cristianu Ronaldovi se podívejte ZDE.

Výhružkou Björnsson, který sira Gregora Clegana alias Horu, nejvyššího a nejsilnějšího muže Sedmi království, ztvárňuje od čtvrté série, odkazuje na své "slavné" scény ze seriálu. V nich svým protivníkům holýma rukama několikrát praská lebku. Na konci videa se islandská hora svalů zasměje, vzkaz je myšlen s nadsázkou.

Kdo se ale bude smát po vzájemném zápase, který uvidí 14. června napráskaný stadion Geoffroy-Guichard v Saint-Étienne, je otázka.

Kromě Portugalska a Islandu, který uzmul senzační první místo v "české" kvalifikační skupině, se o postup do osmifinále turnaje bude ucházet v "efku" ještě Maďarsko a Rakušané. Evropský šampionát začne ve Francii už tento pátek otevíracím zápasem mezi domácí reprezentací a Rumuny.

Tohle je moje oslava třetího titulu z Ligy mistrů.
Tohle je moje oslava třetího titulu z Ligy mistrů.

Kdo vyhraje EURO? Sen o našem triumfu i skrytý favorit Anglie, tvrdí Češi
Video se připravuje ...

Nejvíc gólů na EURO? Müller se u toho umí přimotat, tipují Češi
Video se připravuje ...