Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bitva luxusních životů před Eurem! Supermodelky si vjely do vlasů, která ho má lepší

Autor: ps

Viktoria Varga (24) fotí plavky a patří v tomto oboru k nejžádanějším, Ann-Kathrine Brommel (26) si zase nejluxusnější firmy najímají na pózování ve špičkovém spodním prádle. Obě mají peníze, jsou úspěšné a žijí s fotbalovou hvězdou. Přesto se nemůžou vystát!

Dobře o sobě ví, jak moc jsou krásné. Zdánlivě žijí podobný život, ale ani jedna nechce být s tou druhou za žádnou cenu srovnávána! Mezi Viktorií, partnerkou italského ostrostřelce Graziana Pellého, a Ann-Kathrine, přítelkyní německé hvězdy Maria Götzeho, došlo před začátkem fotbalového Eura ve Francii k přestřelce na sociální síti.

Podle nastávající paní Götze se nehodí, když je žena závislá na svém muži. Právě tak, jak se jí jeví maďarská rodačka. „Jestli někdo chce žít jen jako manželka někoho, tomu nerozumím,“ narážela na instagramové fotky, kde se Viktoria chlubí, co všechno procestovala, kam se podívala a jak si kde s milovaným Grazianem užívala. „Ano, já jsem taky přítelkyně fotbalisty, konkrétně Götzeho, ale mám své osobní cíle, kterých chci dosáhnout. Kdybych je neměla, nemohla bych být šťastná,“ bodala svými slovy.

Brommel fotí především spodní prádlo.
Brommel fotí především spodní prádlo.

Všimla si, že Varga za poslední měsíc poskládala na sociální síti dokonalé puzzle. Foto z bazénu v pětihvězdičkovém hotelu v Šanghaji, kde noc stojí od 7 tisíc korun výš, snímky na plážích v Dubaji či Ibize nebo nezapomenutelný výhled na řeckém ostrově Santorini. „Vztah na dálku je těžký, ale přítele ve všem podporuji,“ nechala se slyšet Viktoria.

Snoubenka Götzeho jí rozhodně nemá co závidět. Sama má svět procestovaný kolem dokola, a pokud ještě někde nebyla, může si tam kdykoliv zajet. Z poslední dobu se namátkou podívala Na Mallorcu, Ibizu, Arubu, Hawai nebo Maledivy.

Evropský šampionát ještě nezačal a už to kolem něho vře! Jen škoda, že na sebe Itálie s Německem nenarazí. Nebo snad ano?