Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Francie vs. Albánie, přehlídka sexy fanynek: Takové výstřihy ještě Euro nevidělo!

Autor: ps

Parádní podívanou předvedly na Euru týmy domácí Francie a Albánie (2:0). Ale zapomeňte na to, že se hrálo jenom na trávníku. Na tribunách si to »naostro« rozdaly sexy fanynky obou kotlů a jasnou převahu měl ten balkánský.

Dlouho to vypadalo na remízu, a i když krásné albánské holky dělaly, co mohly, k vítězství své houževnaté a skvěle hrající borce nedovadly.

Opravdu se odvázaly! V ochozech shodily dresy, ukázaly své mohutné ženské přednosti a fandily s obrovskými výstřihy. To samozřejmě nemohlo ujít všímavým fotografům, kteří úplně zapomněli na fotbal. Cvakali jednu sexy kočku za druhou!

„Máme ty nejlepší fotbalisty. Přestože to proti Francii nevyšlo, hráli jsme super. Budeme fandit dál, snad postoupíme ze skupiny. Máte se ještě na co těšit,“ nevzdávají ještě fanoušci evropský šampionát.

Francouzské dívky nechtěly zůstat v zapomnění, také se na zápasy vyšvihly, jenže se tolik neodvázali Albánky. Za zmínku ale rozhodně stojí sektor, který patřil manželkám a přítelkyním hráčů ze země galského kohouta. Paní Payet nebo roztomilá žena Sagny se ukázaly být výstavními kousky.

Ostatně, podívejte se sami!

Vše o Euru ve Francii najdete ZDE!

Milujeme Albánii! To je všeříkající gesto.
Milujeme Albánii! To je všeříkající gesto.