Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fotbalisté jdou na Euru opět do boje. Ale co dělají jejich holky?

Autor: top

Jejich chlapi se rvou ve Francii o čest a slávu! Ale co během Eura dělají drahé polovičky českých reprezentantů? Trochu jsme zasondovali na sociálních sítích a objevili zajímavé věci.

Tak třeba partnerka brankáře Tomáše Koubka Jana. V den zahajovacího zápasu turnaje ji pustili z porodnice, kde přivedla na svět dceru Julii. A doma miminka během uplynulého týdne hezky zařídila pokojíček. Akorát to má jeden háček...

Co dělají partnerky fotbalistů, když jejich lásky reprezentují Česko na Euru?
Co dělají partnerky fotbalistů, když jejich lásky reprezentují Česko na Euru?

„Naše růžové království. Pokojíček pro princeznu. Táta nás zabije. Požadavek zněl jasně: Co nejméně růžové,“ napsala se smajlíkem krásná Jana na Instagram. A dodala: „Promiň, lásko. Já musela. Příště to bude už do modra.“

To snoubenka Pavla Kadeřábka Tereza miminko teprve čeká. Během úvodního duelu musela náhle do špitálu, ale už je v pořádku a odpočívá u knížky s názvem 250 zákonů lásky. „Kolik si toho člověk uvědomí... Doporučuji, je fakt super,“ chválila.

Přítelkyně záložníka Jiřího Skaláka Šárka má dětí víc, ale nic jí nebrání v tom vyrazit na trempík s kamarádkou. Opekly buřtíky nad ohněm, daly si vínko a pak si udělaly ještě domácí mejdan. „Pohoda, když děti spí,“ zvěstovala.

Pohromadě drží manželky Tomáše Vaclíka, Marka Suchého a Tomáše Necida. Společně fandily u televize při prvním zápase, včera si zase udělaly i s dětmi takový malý piknik na terase.

Chorvaté se bojí jen Čecha. Hlavně Rosický už je starší, říká novinář
Video se připravuje ...

A tyhle fandí ve Francii!

Většina partnerek českých plejerů se na zápasy do Francie nechystá. Muži je tam ani nechtějí, mají strach z výhružek teroristů. Některé dámy ale udělaly výjimku. První utkání se Španěly osobně sledovala v Toulouse třeba nová láska Jaroslava Plašila, nebo přítelkyně Milana Škody Tereza. „12! Miluju!“ vyfotila se v partnerově dresu přímo u hřiště.

Vše o Euru ve Francii najdete ZDE!

Vrba: V ofenzivě jsme zůstali za očekáváním. Musíme být přesnější a drzejší
Video se připravuje ...

Dojatý Srna: Poslední přání mého otce bylo, abych vyhrával pro Chorvatsko
Video se připravuje ...