Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy sokyně Šeredové si o svém gólmanovi myslela šílenost: Buffon? Fašista!

Autor: vba

České modelce Aleně Šeredové (38) přebrala manžela a hvězdu Italů Gianluigiho Buffona (38). Bylo to ale dílo náhody, protože sexy moderátorka Ilaria D’Amico (42) si o »Gigim« myslela, že je fašista!

Nebýt televizních povinností, mohlo ještě manželství české vicemiss Šeredové a opory italských fotbalistů Buffona fungovat doteď. Jenže právě natáčení rozhovoru, který s gólmanem vedla atraktivní brunetka, všechno změnilo.

„Předtím jsem si o něm myslela, že je směsí fotbalisty a nezralého muže, možná dokonce fašisty,“ šokovala Ilaria.

Synovi dali jméno Leopold Mattia.
Synovi dali jméno Leopold Mattia.

Hitlerovo číslo

Odkazovala tím na začátek Buffonovy kariéry, kdy si v Parmě napsal na dres fixou heslo používané za diktátora Mussoliniho: »Smrt zrádcům!«

A aby toho nebylo málo, ještě si vybral číslo 88, které používají pro změnu nacisté jako vyjádření pozdravu vůdci »Heil Hitler«. „Chtěl jsem to číslo, protože připomíná čtyři míče,“ hájil se tehdy »Gigi«.

Něžný muž

Jakmile se ale D’Amico dala s Buffonem do řeči, poznala, že je to prý úplně jiný člověk. „Vysvětlil mi, že tehdy byl ještě dítě. Povídali jsme si pak celé hodiny a zjistila jsem, že je to ve skutečnosti něžný, věrný a krásný muž,“ zasnila se Italka, která už má s Buffonem půlročního syna Leopolda Mattiu.