Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrdina z Nagana Hamrlík je podruhé otcem: To jsou jeho krasavice!

Autor:

Olympijský vítěz z Nagana Roman Hamrlík (42) je momentálně nejšťastnější chlap. V Montrealu se mu narodila dcera Billie Rose (50cm, 3,10 kg). A Blesk má exkluzívní foto!

„Je to malá krasavice,“ prohlásil hrdý otec. Hamrlík ukončil kariéru v NHL v roce 2013, teď žije v Kanadě již třetí rok s přítelkyní Cynthií (32). Nyní má tři děti. Kromě Billie Rose žije v Česku Natálie (17) z prvního manželství a ještě se stará o syna (4), kterého má Cynthie z předešlého vztahu.

Cynthia porodila Hamrlíkovi dcerku Billie Rose.
Cynthia porodila Hamrlíkovi dcerku Billie Rose.

Trénuje žáčky

Čas nyní Roman věnuje hlavně své lásce, dětem a oblíbenému golfu. S hokejem ale neskončil. Myslí i na zadní kolečka a s bývalým reprezentantem, útočníkem Petrem Klímou, založili v Montrealu hokejovou školu pro kluky ve věku 10 až 15 let.

Knedlíky i tatranky

Z vnučky je na dálku unesena Romanova maminka Milada. Už balí kufry a v úterý do Kanady odlétá. „Moc se těším, že si vnučky užiju. Budu tam měsíc. Vezu jí pár oblečků, zdravotní polštářek a Romanovi valašský frgál, tatranky, které miluje a knedlíky. Hotové i v prášku,“ prozradila šťastná babička.