Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dojemný vzkaz Salákové Valachově Simoně (†22): Modlím se za ty dva andílky, co tu nechala

Autor: ps

Znaly se. Sice jen ze sociálních sítí, nikdy se nepotkaly, přesto se mezi nimi vytvořilo relativně silné pouto. Michaela, manželka brankáře Alexandra Saláka, si se ženou hokejisty Juraje Valacha psala. Se Simonou (†22) probíraly snad všechno. „Měly jsme mít společnou cestu...“

Míša se na Instagramu zamyslela nad tím, jak je život (ne)spravedlivý a zesnulé Simoně poslala nebeský vzkaz. V podstatě shrnula události, které se mezi ní a partnerkou slovenského hokejisty staly.

„Někdo tenhle svět virtuálních vztahů a životů odsuzuje, někdo je bere s nadhledem. Někdy kromě skvělých chův, kadeřníků, míst najdeš na sítích i fajn lidi,“ začala Salák své vzpomínky na zesnulou kamarádku.

Vzkaz Michaely Salákové zesnulé manželkce Juraje Valacha.
Vzkaz Michaely Salákové zesnulé manželkce Juraje Valacha.

„Podobný životy, podobný osudy, podobný záliby. Začne to jedním directem… Jednou třeba ten od Simony – probíráme hokej, psy, cestování, těhotenství… A pak, i když jsme se v životě nepotkaly, jen tak virtuálně tlachaly o tom, co máme v životě společného, a tím pádem si věnovaly kousek casu,“ stojí v dlouhém psaní vedle fotky se zapadajícím sluncem.

„Ti někdo jen tak mimochodem řekne o neštěstí, které se stalo, a které sedí přesně na tu Simonu. O to víc mě to zasáhlo, že jsme měly mít společnou cestu. I v tomhle je konkrétně Instagram tak moc silný a reálný,“ popsala Míša, jak moc se jí odchod mladé ženy dotknul.

Nakonec se rozloučila silnými slovy: „Simčo, odpočívej v pokoji. Modlím se za ty dva andílky, které si tu na Zemi nechala.“