Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pařba na Mácháči! Voráček, Pavelec, Pudil, Skalák či Smoleňák: Bitka, holky a chlast

Autor: Petr Němec (Blesk)

Jestli na hradě Bezděz straší bílá paní, tak se červená až na zadnici. Z cimbuří totiž viděla doslova vír hokejové a fotbalové vášně...

Máchovo jezero je v tenhle čas oblíbenou destinací hokejových a fotbalových hvězd. Tady si během letní přípravy na novou sezonu vyhazují prakticky ze všech kopýtek a umějí za to vzít mnohdy víc než na ledě či na pažitu!

Dostavenícko si v nálevně dali hokejky Jakub Voráček (26), Radek Smoleňák (29), Jiří Tlustý (28) a Ondřej Pavelec (28) i »kopačky« Daniel Pudil (30), Marcel Gecov (28) a Jiří Skalák (24). Hokejoví účastníci spářky měli dokonce natisknutá trička I love Mácháč 2016.

Radek Smoleňák šeptá něco do ouška krásce z Mácháče
Radek Smoleňák šeptá něco do ouška krásce z Mácháče

No a co k jejich divoké párty patří? Tanec na muziku, o kterou se staral DJ samouk Voráček. Přiboudliny všech chutí, barev i kadencí co hrdlo ráčí. Samozřejmě, že i příčinlivé holky Lidušky, které o téhle kratochvíli movitých sportsmanů už roky vědí.

A taky drobná bitka! „Orgie. Chlapci se dost ožrali, trochu se poprali o lehké děvče, dováděli se slečnami a čurali tam, kde to na ně zrovna přišlo,“ popsala Blesku rozpustilou merendu očitá svědkyně.

Inu, noc z pátku na sobotu byla divoká a sakra dlouho mladá!