Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žádná sexy přítelkyně ani masérka: Ronaldovi dává na Ibize masáž maminka!

Autor: ps

Jiným fotbalistům natírají olejem namožené svaly prsaté modelky se sexy tělíčky v minibikinách, ale čerstvý vítěz Eura Cristiano Ronaldo (31) žádnou vzrušující krásku nemá. Na Ibize, kde je na dovolené, tak o něho pečuje jednašedesátiletá maminka Dolores!

Pronajal si jednu z nejluxusnějších jachet, která byla na malém španělském ostrově k mání, nalodil rodinu a vydal se s ní kotvit na otevřené moře. Ronaldo patrně neměl chuť na sexuální hrátky či jiné rajcovní aktivity, proto se po francouzském šampionátu vykašlal na sexbomby a raději vzal na Ibizu maminku.

Společně leželi na lehátkách, vystavovali svá těla slunečním paprskům. Když maminčin mazánek potřeboval, Dolores vstala a namazala mu záda. Když ovšem sjela na zraněné koleno, Cristiano si dával velký pozor. Jen co se dotkla bolavého místa, jeho obličej se kroutil jako sešlápnutá plechovka.

Předpokládá se, že zraněné koleno, kvůli němuž portugalský klenot nedohrál vítězné finále s Francií, bude léčit až půl roku! Maminky ručičky se ale jistě budou snažit udělat i nemožné, aby se milovaný synáček opět vrátil na trávník. Co nejdříve a pokud možno v té nejlepší formě.

Cristiano dohlíží na svoji matku Dolores.
Cristiano dohlíží na svoji matku Dolores.