Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Darida přiznal novou přítelkyni! Natočila o něm reportáž a už zůstali spolu

Autor: bko

Udělal si jméno v bundeslize, patří mezi klíčové hráče fotbalové reprezentace. Smutek po brzkém konci na letošním EURO ve Francii zaháněl Vladimír Darida už s novou přítelkyní. Vztah přiznal pro německý deník Bild. „Ano, je to pravda, mám novou přítelkyni,“ uvedl Darida. A kdo najdeme nyní po jeho boku? Reportérku stanice O2 Sport Kateřinu Trejbalovou.

Až dosud se s Daridou objímala po velkých úspěších tmavovláska Alžběta. Po jeho boku ještě seděla na letošním vyhlášení ankety Fotbalista roku. Teď už je vše jinak.

Pravda vyšla najevo, když si dal nový pár na sociální síť společnou fotografii z dovolené, kterou trávil v Řecku. Lásku už přestali Darida a půvabná reportérka Kateřina Trejbalová skrývat.

Darida prozradil, kde k seznámení s novou partnerkou došlo. „Překvapivě“ na fotbalovém stadionu. „Natáčela se mnou rozhovor v Berlíně, pak jsme zůstali v kontaktu. A poslední tři měsíce je z nás pár,“ řekl Darida.

Záložník, který platí za největšího bundesligového maratonce, má nyní před sebou další náročnou sezonu. S Hertou Berlín se chce udržet ve špičce nejvyšší německé soutěže a dostat se do skupinové fáze Evropské ligy. S národním týmem se pokusí rozjet pod trenérem Karlem Jarolímem kvalifikaci o MS 2018.

Reportérka Kateřina Trejbalová natáčela s Vladimírem Daridou v Berlíně, právě tam přeskočila první jiskra
Reportérka Kateřina Trejbalová natáčela s Vladimírem Daridou v Berlíně, právě tam přeskočila první jiskra