Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hokejový gólman Pavelec s kráskou v Barceloně: Chytil se na umělá prsa miss?!

Autor: ps, vin

Nechala si udělat nová prsa a... Ta očividně fungovala jako puk, který musí chytit! Hokejový brankář Ondřej Pavelec (28) randí podle informací Blesku s modelkou a českou vicemiss Terezou Budkovou (25).

Sexy brunetka osm a půl roku žila s manažerem prádelen Michalem Voborským. Užívala si vztah jako z pohádky, který jí klapal i poté, co v roce 2009 získala druhé místo v soutěži Česká Miss. Tereza s ním dokonce plánovala svatbu! Na tu ale nedošlo, v květnu si dali sbohem...

Osudové setkání?

„Rozešli jsme se před měsícem po vzájemné domluvě, vztah tak nějak vyprchal,“ prozradila kráska v červnu na charitativním fotbalovém turnaji pro nadaci Jakuba Voráčka (26) Hokejky v kopačkách.

Této akce se shodou okolností vedle řady dalších modelek a sportovců zúčastnil i Pavelec chytající v NHL za kanadský klub Winnipeg Jets. A právě tam pravděpodobně přeskočila osudová jiskra.

Tereza Budková si nechala zvětšit prsa. To se musí líbit každému chlapovi.
Tereza Budková si nechala zvětšit prsa. To se musí líbit každému chlapovi.

Rande ve Španělsku

Modelka, která si loni v zimě nechala zvětšit prsa, totiž podle informací Blesku dva měsíce po rozchodu randí právě s úspěšným a bohatým brankářem ‒ jeho roční gáže bude od nové sezony činit 116,85 milionu korun za rok.

„Tereza je s Ondřejem v Barceloně. A vídají se už delší dobu,“ prozradil Blesku tajný zdroj. „Já se k tomu nebudu vyjadřovat. Je to moje věc,“ reagovala na přímý dotaz Blesku Budková. O víkendu se ovšem na sociální síti pochlubila fotkou před fotbalovým Nou Campem, kde je doma Messi a jeho FC Barcelona, anebo před Gaudího skvostným chrámem La Sagrada Família.

Blesku pak jeden hokejistův známý potvrdil, že i Pavelec o víkendu pobýval v katalánské metropoli. Na otázku, zda s pohlednou brunetkou opravdu randí, Pavelec nechtěl reagovat.

Kladenský odchovanec má pro modelky slabost. V minulosti se kolem něj motala Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská (25) nebo známá zlatokopka Michaela Štoudková (30).