Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Proč chyběl na EURO? Boháč z Liverpoolu se styděl, žena ho podvedla s dřevorubcem

Autor: ps

Bere přes dva miliony korun za týden, ale k čemu mu to je?! Lásku si za to fotbalista Liverpoolu Dejan Lovren (27) nekoupí. Pohádkové peníze očividně jeho ženě nestačí, podvedla ho s chudým dřevorubcem. Chorvat se tak styděl, že kvůli této aféře neodjel na EURO do Francie.

Měl si zahrát proti Španělsku, Turecku i Česku, Lovren by patřil na evropském šampionátu k oporám, ale byl tak zahanben, že s reprezentací vůbec neodjel.

Důvodem byla aférka jeho manželky Anity s bývalým kamarádem lesníkem Dario Torbičem (vydělá si jen asi 6,5 tisíc korun měsíčně).

Jakmile Lovren zjistil, že mu žena »nasadila parohy«, okamžitě ho to položilo na dno. Tak moc, že na fotbal nemohl ani pomyslet! Umocnil to ještě fakt, že má se sexuchtivou brunetkou dvě děti. Dejan to s partnerkou táhl už od šestnácti let, ale teď je jejich vztah v troskách. Nikdo neví, co se bude dít dál.

Podle deníku The Sun potkala Anita Daria loni v prosinci, když navštívila rodný Záhřeb. Jen co se vrátila, netrvalo dlouho a viděla se s ním v hotelu v Liverpoolu. V březnu už v Chorvatsku navštívila rozvodového právníka, pak se vrátila za rodinou do Anglie, kde vychovává dcerku Elenu (3) a syna Josipa (1).

 

Anita dokáže být velmi žhavou ženou.
Anita dokáže být velmi žhavou ženou.