Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kam až dojde provokace lyžařky Vonn? Prdelku vyšpulila pro novou známost!

Autor: med

To by nebylo dne, aby se aby americká lyžařka Lindsey Vonn (31) nepředvedla fanouškům. Zatímco předek vystavila na nedávné charitativní akci, nyní ji paparazzi v Los Angeles nachytali, jak si na rozpáleném sluníčku opaluje své výstavní pozadí. A uznejte, pohled na zadek pevný jako skála, rozhodně stojí za to. Jenže potenciální zájemci mají smůlu. Podle zámořských médií má Vonn v hlavě novou známost.

Ten pohled nemohl nechat zvídavé americké reportéy v klidu. Paparazzi, kteří jsou lyžařce Lindsey Vonn neustále v patách, pořídili unikátní snímky. Jednatřicetiletou olympijskou vítězku zvěčnili, když  si užívala slunného počasí v Los Angeles na terase jednoho ze svých sídel a na obdiv vystavila své pevné pozadí.

Jenže pozor! Podle informací bulvárního webu Gossip Cop je, nebo alespoň chvíli byla, výstavní prdelka v cizí péči. Po rozchodu s golfistou Tigerem Woodsem má být novým milencem americké lyžařky sukničkář Jeremy Piven. Tamní média informují o tom, že měla Vonn a Piven společně noc v jedné posteli, jenže ta nedopadla zrovna podle lyžařčiných představ.

Vonnová má zadek pevný jako skála
Vonnová má zadek pevný jako skála

Zatímco 51letý herec bral povyražení jako záležitost jednoho večera a doufal, že je Vonn snadná kořist, Lindsey žije v domnění, že se jedná o vážnější věc. A tak si Piven musel údajně i zablokovat její telefonní číslo.

„Jeremy si myslel, že Lindsey je přesně typ ženy pro povyražení, taková bezstarostná holka,“ tvrdí dobře informovaný zdroj plátku Gossip Cop. „Jenže se spletl. Ona mu neustále volá a píše SMS zprávy, kdy se zase uvidí,“ dodává.

Není tomu tak dlouho, kdy se Vonn po více než dvou letech rozešla s americkým golfistou Tigerem Woodsem. Od té doby s láskou tápe. S Pivenem to zřejmě také nebude zrovna výhra...