Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Brazilská akvadvojčata mají v Riu všechno stejné: I nafouknutá umělá prsa!

Autor: top

Když mezi nimi najdete jeden rozdíl, zasloužíte si olympijskou medaili! Brazilské akvabely Bia a Branca Feres (28) o ni bojovaly dnes v noci a v bazénu je sotvakdo rozeznal. Společného mají i to, co není tak přirozené – umělá prsa!

Jsou to jednovaječná dvojčata, není divu, že jde o věrné kopie. Jenže Bia a Branca jsou stejné úplně ve všem.

Ne že by jedna byla třeba plavčice a druhá lékařka. Bok po boku se věnují synchronizovanému plavání, pracují jako modelky a ohánějí se s mikrofonem jako televizní moderátorky.

Společně také chodí třeba cvičit do posilovny, a dokonce spolu spávají v jedné posteli. Jejich sehranost došla tak daleko, že si obě nechaly udělat stejně velká umělá prsa.

Bia s Brancou mají dokonce stejná umělá prsa.
Bia s Brancou mají dokonce stejná umělá prsa.

Stalo se tak poté, co se v roce 2008 nekvalifikovaly na olympiádu do Pekingu a se synchronizovaným plaváním sekly. Jenže když zjistily, že olympijské hry v roce 2016 bude hostit jejich vlast, pustily se znovu do práce a tentokrát se na Hry dostaly.

„Jsme úplně stejné, ale není to tak, že bychom se ve všem pokaždé shodly. Vlastně jsme pořád v nějakém rozporu,“ říkají pohledné blondýnky, které patří v Brazílii mezi celebrity.

Není divu, že si obě našly podobného přítele. Ptáte se, zda společně provozují i sex? Kdo ví...

Vše o LOH Rio de Janeiro 2016 čtěte zde >>