Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Boltova divoká rozlučka s olympiádou: Skončil v posteli s dvacítkou!

Autor: ps

Je to král! Jamajský sprinter Usain Bolt (30) vyběhal na třech olympijských hrách devět zlatých medailí a stal se fenoménem. A tak, jak je rychlý na atletickém oválu, se stejnou bravurou zvládá i párty v barech. Na svoji rozlučku v Brazílii určitě nikdy nezapomene, byl jako utržený ze řetězu!

Také byste ztratili hlavu, kdybyste byli navždy zapsáni v dějinách olympiády a pamatoval si vás každý současný sportovní fanoušek? Jamajský bourák, který v Riu vyhrál sprinty na 100 metrů, 200 metrů a štafetu na 4 x 100 metrů (stejně jako na Hrách v Pekingu a Londýně), si rozhodně nedělal hlavu s tím, co se o něm bude další dny psát.

Hned v sobotu, tedy zhruba den poté, co uzavřel svoji fantastickou medailovou sérii, vyrazil slavit. Podmanil si jeden z barů v Riu, kde se zapojil do karnevalových tanců, twerkoval s tanečnicemi, jedlo se a pilo, co hrdlo ráčilo. Samozřejmě, točila se kolem něho spousta krásných slečen, což Boltovi vždy imponovalo. A aby toho nebylo málo, o den později byl měl narozeniny.

Hned v neděli ráno se ukázalo, že Bolt podal během noční jízdy výkon hodný další medaili! Po světě se rozlétly fotky s dvacetiletou studentkou Jady Duarte, jak s ní sdílí společné lože. Bolt bez trička (kdo ví, jestli měl spoďáry), modrooká slečna, viditelně stále omámená alkoholem, oblékla jen bílé tílko. Na to, že má Usain oficiálně přítelkyni, se toho opravdu nebál…

I na sobotní párty podal jeden z nejlepších sprinterů historie parádní výkon. Prostě takový, na který jsme od něho zvyklí. Jen škoda, že už ho na olympiádě nejspíš nikdy neuvidíme. „Budou to moje poslední boje pod pěti kruhy. Nevidím moc reálně, udržet motivaci na další čtyři roky,“ nechal se slyšet, ještě než se v Riu začalo závodit.

Jady Duarte se v neděli ráno pochlubila, kdo přespal v její posteli.
Jady Duarte se v neděli ráno pochlubila, kdo přespal v její posteli.

Vše o LOH Rio de Janeiro 2016 čtěte zde >>